Usluge

Svetleće reklame

Potrošačko društvo, vreme u kom živimo, nam donosi i nove načine pozicioniranja na poslovnoj mapi. Današnji potrošač odluku o kupovini proizvoda ili usluge donosi između ostalog i po dva veoma bitna faktora. Jedan “koliko lako mogu da Vas nađem” i drugi “koliko mi Vaš imidž govori o Vašoj uspešnosti”.

Obe ove stavke se u najvećem broju slučajeva “rešavaju” pomoću kvalitetne svetleće reklame. Kada kažemo kvalitetne ne mislimo samo na kvalitet same izrade već i na pravi izbor tipa svetleće reklame, zatim odgovarajući dizajn, izbor materijala i svakako dimenzije.

Ono po čemu se mi kao Vaši sadašnji ili buduću pertneri razlikujemo je to što imamo zavidno iskustvo u izradi najrazličitijih tipova reklama, a kvalitet kompletne usluge koji nudimo prevazilazi sva Vaša očekivanja.

Sto se tiče tipova reklama ustaljeno je mišljenje da se reklame koriste isključivo napolju, ali to je zabluda. Sve više je ispravnih zahteva da se ime firme ili “brenda” istakne i u samom poslovnom prostoru i to naročito na mestima koje generišu veliku posetu i cirkulaciju ljudi (tržni centri, klubovi, mega marketi…).

Dobro osmišljena i moderna reklama, pozicionirana na pravom mestu sigurno će privući potencijalne klijente i na pravi način izdvojiti Vas kao uspešnu firmu.

U našem portfoliju možete pogledati šta je to što smo do sada radili i sigurni smo da ćete nam se javiti da dogovorimo saradnju, jer na Vama je da našem kreativnom timu iznesete predlog, a mi ćemo uraditi sve ostalo.